Αρχική Festival Με τετραήμερες εκδηλώσεις θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο Δήμος Αγίου...

Με τετραήμερες εκδηλώσεις θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, Άγιος Νικόλαος, ΚρήτηΟι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην Κριτσά, θα συνεχιστούν το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο, την Κυριακή στην Ελούντα και τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθούν στο Καλό Χωριό.
Κατά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, θα δοθεί και φέτος ιδιαίτερο βάρος στην προβολή της λαϊκής παράδοσης με την παρουσίαση κρητικής μουσικής και χορών από τοπικά συγκροτήματα, καθώς και στην ανάδειξη της κρητικής διατροφής με την παρουσίαση και γευσιγνωσία εδεσμάτων που έχουν σχέση με την κρητική κουζίνα.
Στις εκδηλώσεις θα προσκληθούν να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τα ντόπια προϊόντα που παράγει η τοπική γη και όσοι είναι δεμένοι μαζί της, θα γίνουν και διαγωνισμοί γαστρονομίας τοπικών εδεσμάτων με βράβευση όσων διακριθούν.
Επίσης, θα συνεχιστεί και φέτος η βράβευση ανθρώπων, επαγγελματιών, που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν και συνέβαλαν με τη δουλειά τους στη συγκρότηση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρεται σήμερα.
Στον Αγιο Νικόλαο, οι εκδηλώσεις θα έχουν ως επίκεντρο και πάλι το χώρο της λίμνης. Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης θα έχει η ΔΑΕΑΝ που διαχειρίζεται και το κομμάτι των τουριστικών υποδομών του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.