Αρχική legacy Μακροχρόνιες μισθώσεις γεννητριών από την Hertz

Μακροχρόνιες μισθώσεις γεννητριών από την Hertz

Μακροχρόνιες μισθώσεις γεννητριών από την HertzΜισθώνοντας μια γεννήτρια από την Hertz εξασφαλίζετε συνεχή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για την επιχείρηση σας και αποφεύγετε όλες τις συνέπειες μιας διακοπής ρεύματος, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα σας.
Κερδίστε λοιπόν διπλά, συνδυάζοντας την αδιάκοπη παροχή ρεύματος με όλα τα πλεονεκτήματα μίας μακροχρόνιας μίσθωσης από την Hertz.

Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε τη λύση που σας ταιριάζει, επιλέγοντας την γεννήτρια που θα καλύψει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο. Η Hertz θα την αγοράσει για σας και θα σας την μισθώσει από 2 έως 5 ή και πλέον έτη. Εσείς απλά πληρώνετε ένα μηνιαίο σταθερό μίσθωμα. Αφού το μηχάνημά σας παραδοθεί, η Hertz αναλαμβάνει τα πάντα και εσείς απαλλάσσεστε από την ευθύνη για:

* Συντήρηση
* Ασφάλιση
* Αντικατάσταση μηχανήματος σε περίπτωση βλάβης

Έτσι απελευθερώνονται τα κεφάλαιά σας, ώστε να διατεθούν για άλλες σημαντικές παραγωγικές δραστηριότητες.

Τα προγράμματα της Hertz σας παρέχουν και πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως την εξαγορά του μηχανήματος στο τέλος της μίσθωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.