Αρχική Hotels Ελληνική κουζίνα από τον chef Σωτήρη Ευαγγέλου στο GB Corner.

Ελληνική κουζίνα από τον chef Σωτήρη Ευαγγέλου στο GB Corner.

Ελληνική κουζήνα από τον chef Σωτήρης Ευαγγέλου στο GB CornerΟ chef Σωτήρης Ευαγγέλου σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το νέο μενού με αυθεντικά ελληνικά πιάτα, στο πάντα φιλόξενο GB Corner.  

Με ένα μενού για όλα τα γούστα, επισκεφθείτε το εστιατόριό μας για ένα υπέροχο μεσημεριανό γεύμα και δοκιμάστε τα νέα απολαυστικά πιάτα όπως αρνάκι φρικασέ με μαρούλι, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας ή ψάρι ημέρας με ψητά λαχανικά και άγρια χόρτα. Για δείπνο απολαύστε τη δημιουργική και εκλεκτική κουζίνα του chef Σωτήρη Ευαγγέλου με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες. Μην παραλείψετε να τελειώσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με τραγανό γαλακτομπούρεκο ή μια υπέροχη σοκολατόπιτα με παγωτό κολοκύθας. Και όλα αυτά με εξαιρετικό service σε ένα φιλικό περιβάλλον!

Το GB Corner, που λειτουργεί από το 1974, είναι το σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ένα από τα πρώτα μπιστρό της Αθήνας. Με ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένη, σοφιστικέ αλλά και γεμάτη ζωντάνια, ένα σημαντικό κομμάτι της διάθεσης που αποπνέει οφείλεται στην εσωτερική διακοσμητική γραμμή του 1900 art-deco, που προσδίδει στον χώρο κομψότητα υπενθυμίζοντας μία άκρως γοητευτική εποχή.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Σάββατο: 12.00 – 23.00
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 3330750 ή 210 3330000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.