Αρχική legacy Από τον σταθμό Ειρήνη έως Άνω Πατήσια διακόπτονται τα δρομολόγια λόγω έργων

Από τον σταθμό Ειρήνη έως Άνω Πατήσια διακόπτονται τα δρομολόγια λόγω έργων

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ)Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε πως έως και την Τρίτη 5/10/2010, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ), το τμήμα από το σταθμό Ειρήνη έως το σταθμό Ανω Πατήσια, θα είναι εκτός λειτουργίας, λόγω των έργων που εκτελούνται στη γραμμή του ΗΣΑΠ.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σ` αυτό το συγκοινωνιακό τμήμα, θα λειτουργήσει εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ15 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ ».
Η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Χ15 θα βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων, επί της οδού Αγ. Λαύρας, μεταξύ των οδών Ρούμπου και Δημητρακοπούλου, στην στάση με ονομασία «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», με διερχόμενες τις λεωφ. γραμμές : 444, 500, 623, 624, καθώς και την γραμμή τρόλεϊ 5. Το τέρμα επί της οδού Νερατζιωτίσσης, έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, στον υπάρχοντα χώρο παράκαμψης του Ο.Α.Κ.Α, όπου θα πραγματοποιείται η αποβίβαση και η επιβίβαση των επιβατών. Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των δρομολογίων των ΗΣΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.