Αρχική Culture Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 18ου Sani Festival για το 2010

Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 18ου Sani Festival για το 2010

sani festival 2010Με τις συναυλίες του Sani Classic τα δύο τελευταία τριήμερα του Αυγούστου και το πρώτο του Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 18ου Sani Festival για το 2010. Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, το Sani Festival πλημμύρισε με νότες τον ουρανό του Λόφου της Σάνης, γεννώντας πλήθος συναισθημάτων και εικόνων που θα μείνουν ανεξίτηλες στο νου όσων τυχερών παρακολούθησαν τις παραστάσεις του.
Το φετινό Sani Festival με την πολύτιμη πείρα που έφεραν οι ήδη δεκαοκτώ διοργανώσεις του μέχρι τώρα, σε συνδυασμό με τη διάθεση των ανθρώπων του, να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στον θεατή και τον καλλιτέχνη και να προτείνουν νέα ονόματα της μουσικής αλλά και παλαιότερα, έκαναν τη φετινή διοργάνωση δημιουργική και αισιόδοξη.

Για τους διοργανωτές, η ικανοποίηση από την πιτυχία των παραστάσεων είναι πολύ μεγάλη, και ακόμη μεγαλύτερη η διάθεσή τους να ξεκινήσουν ήδη από τώρα να εργάζονται για το Sani Festival 2011. Όντας το πρώτο φεστιβάλ ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα, το Sani Festival κέρδισε το στοίχημα με το χρόνο, αλλά και με το κοινό, χαρίζοντάς τους έντονες στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις, στόχο που φιλοδοξεί να πετύχει και του χρόνου.

Ευγνώμονες για την προσφορά όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ -χορηγούς, εθελοντές και συναδέλφους του Sani Resort-υπόσχονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις του χρόνου, δεσμευόμενοι στην πρόθεσή τους να προσφέρουν πάντα θέαμα υψηλής ποιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.