Αρχική legacy Η MidEast χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Εναλλακτικής Μουσικής και Τέχνης από τη...

Η MidEast χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Εναλλακτικής Μουσικής και Τέχνης από τη Μέση Ανατολή!

MidEastΗ MidEast Travel, γνωστή για την ασύγκριτη εξειδίκευσή της στην αγορά της Μέσης Ανατολής, ανέλαβε χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Εναλλακτικής Μουσικής και Τέχνης από τη Μέση Ανατολή το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία εβδομάδα μουσικής και τέχνης από 5 χώρες, ένα μοναδικό και πρωτόγνωρο γεγονός για τη χώρα μας. Συνολικά 10 συγκροτήματα και 30 καλλιτέχνες από το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να μας μεταφέρουν τις σύγχρονες τάσεις στη μουσική και την τέχνη από τη Μέση Ανατολή. Η νέα γενιά, η αραβική γενιά του internet, εκθέτει την δουλειά της και ενημερώνει το κοινό για τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες και τα μηνύματά της.

H MidEast, με τη χορηγία της στο Φεστιβάλ αυτό, αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων και της Εταιρίας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.