Αρχική legacy Η Επιτροπή Βετεράνων (Ε.Β.Α.) κοντά στον Α.Ο.Θ

Η Επιτροπή Βετεράνων (Ε.Β.Α.) κοντά στον Α.Ο.Θ

Στα ορεινά της Χαλκιδικής βρέθηκε η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.) μετά από πρόσκληση του προέδρου του ομίλου κ. Δημήτρη Κουμποτή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση η Ε.Β.Α. απέδειξε για άλλη μια φορά εμπράκτως  πως είναι κοντά στον Α.Ο.Θ. και πως το ενδιαφέρον για την πορεία του ομίλου κορυφώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
H παρέα, αφού πέρασε πρώτα από τη νέα ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα» κατεθύνθηκε προς τον Χολομώντα.H παρέα, αφού πέρασε πρώτα από τη νέα ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα» -στην οποία θα διεξαχθεί και ή διαιδικασία του Shakedown το Σάββατο-  κατεθύνθηκε προς τον Χολομώντα. Στην ειδική «Ταξιάρχης», κομμάτι  της φημισμένης ειδικής διαδρομής «Χολομώντας», και σε μέρη γνώριμα για τους παλαίμαχους οδηγούς αγώνων έγινε από τον πρόεδρο η ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης για τον επικείμενο αγώνα . Στο «τραπέζι» των συζητήσεων ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες για τον εμπλουτισμό αλλά και την καλύτερη δυνατή διοργάνωση  του αγώνα.
Φυσικά η συζήτηση οδηγήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε ευχάριστες αναμνήσεις και «κόντρες» από παλαιότερα ράλλυ Δ.Ε.Θ. Οι αφηγήσεις για τις διαφορές δευτερολέπτων, τις  πρωτιές ή τις εγκαταλείψεις ήταν τόσο έντονες και λεπτομερείς που θα μπορούσαν να αφορούν το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του 2008 και όχι του 1978.
Οι δρόμοι της παρέας χώρισαν, εκεί στο γνωστό σε όλους εκκλησάκι του Χολομώντα, αφού πρώτα παρέλαβαν από τον πρόεδρο ένα φάκελο με ενημερωτικό υλικό για το 43ο Ράλλυ  Δ.Ε.Θ. και τις πρώτες κάρτες αναγνώρισης  V.I.P.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.