Αρχική Hotels Με επιμορφωτικά σεμινάρια τα Creta Maris συνεχίζουν την αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων...

Με επιμορφωτικά σεμινάρια τα Creta Maris συνεχίζουν την αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Πυρασφάλειας του προσωπικού των ξενοδοχείων Creta Maris & Τerra Maris Convention & Golf ResortΣτο πλαίσιο της  διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού και με στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του, πραγματοποποήθηκε από την έναρξη της φετινής σαιζόν, σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που αφορούν σε όλο το προσωπικό των ξενοδοχείων Creta Maris & Τerra Maris Convention & Golf Resort, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου, που βρίσκονται στη Χερσόνησο Κρήτης, αλλά και σε επιμέρους τμήματά τους.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενδοεταιρικά σεμινάρια όπως «Βασικές Αρχές Διοίκησης», «Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου», Πρώτες βοήθειες, Πυρασφάλειας, HACCP κ.α.
Όσον αφορά στα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και Πυρασφάλειας, παράλληλα με τη βασική εκπαίδευση του προσωπικού, δημιουργήθηκαν ομάδες «πρώτης γραμμής», στις οποίες ακολούθησε και δεύτερη φάση εκπαίδευσης. Πρόκειται για ομάδες που αποτελούνται από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και ορίστηκαν για να βρίσκονται σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.
Σχετικά με τα σεμινάρια HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία και τη διδασκαλία διεθνούς αναγνωρισμένης εταιρίας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων  με απώτερο σκοπό την  Πιστοποίηση των ξενοδοχείων Creta Maris & Τerra Maris Convention & Golf Resort και κατά συνέπεια την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών.
Με γνώμονα το  «αίεν αριστεύειν» σε όλους τους τομείς της τουριστικής δραστηριότητας και με στόχο την αειφόρο εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους, τα ξενοδοχεία Creta Maris & Τerra Maris Convention & Golf Resort θα συνεχίσουν το πρόγραμμα των σεμιναρίων καθόλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.