Αρχική Airlines News Ειδικοί ταχυφορτιστές, μια καινούργια υπηρεσία για τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ειδικοί ταχυφορτιστές, μια καινούργια υπηρεσία για τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ειδικοί ταχυφορτιστές κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.Ειδικούς ταχυφορτιστές κινητών ττηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών (φόρτιση σε 3 έως 15 λεπτά), σε 8 επιλεγμένα σημεία του αεροδρομίου με εύκολη πρόσβαση, στους χώρους αναχωρήσεων και αφίξεων θα διαθέτει πλέον για τους επιβάτες και επισκέπτες ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Οι ειδικοί ταχυφορτιστές της LG διαθέτουν υποδοχές για 18 διαφορετικούς τύπους κινητών τηλεφώνων, ενώ υπάρχουν και επιπλέον παροχές ρεύματος για τη φόρτιση συσκευών όπως laptop, PDA’s κ.λπ. και έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία με εύκολη πρόσβαση, στους χώρους των αναχωρήσεων και των αφίξεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά, το επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν δωρεάν τις συσκευές τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με όποιον χρειαστεί κατά την αναμονή τους ή την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνάδει με το στόχο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, ενώ παράλληλα εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της LG για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών, όπως άλλωστε εκφράζεται και από το σλόγκαν της εταιρείας «Η ζωή είναι ωραία». Επιπλέον, η LG είναι μια από τις κατασκευάστριες εταιρείες που συμμερίζεται την άποψη του Οργανισμού International Telecommunication Union (ITU) και συμμετέχει στο Μνημόνιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την τυποποίηση και την υιοθέτηση ενός ενιαίου φορτιστή των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
Η LG στηρίζει την υιοθέτηση του μέτρου, καθώς αποτελεί σημαντικό βήμα για τη μείωση της περιβαλλοντικής μόλυνσης και των εκπομπών αέριων ρύπων, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει συμβατές συσκευές μέσα στο 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.