Αρχική legacy H TUI πιέζει προς τα κάτω τις τιμές για το 2011

H TUI πιέζει προς τα κάτω τις τιμές για το 2011

H ΣΕΕΔΔΕ αναφέρει πως οι προτεινόμενες από την TUI τιμές συμβολαίων για το 2011 δεν ξεπερνούν τα 6 με 8 ευρώ το άτομο και ζητά από τα μέλη της να μην ενδώσουν.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας σε συνέντευξή του στον Flash radio “Η TUI, προτείνει τις τιμές αυτές, λόγω της οικονομικής κρίσης και των ήδη αργοπορημένων συμβολαίων των ξένων tour operators με τους επιχειρηματίες του κλάδου για το 2011”.
Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ) ανέφερε χαρακτηρισιτκά πως οι επιχειρηματίες του κλάδου, δεχόμενοι έντονες πιέσεις προχωρούν σε μειώσεις τιμών.
Παράλληλα, η πτώση των τιμών θα επιφέρει την κακή ποιότητα των υποδομών και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους τουρίστες, καθώς με τις προτεινόμενες τιμές οι επιχειρηματίες του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα βασικά έξοδα των επιχειρήσεών τους.
Η ΣΕΕΔΔΕ εκπροσωπεί 40.000 επιχειρήσεις, με περισσότερα από 500.000 κρεββάτια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H TUI πιέζει προς τα κάτω τις τιμές για το 2011…

    H ΣΕΕΔΔΕ αναφέρει πως οι προτεινόμενες από την TUI τιμές συμβολαίων για το 2011 δεν ξεπερνούν τα 6 με 8 ευρώ το άτομο και ζητά από τα μέλη της να μην ενδώσουν….

  2. H TUI πιέζει προς τα κάτω τις τιμές για το 2011 | Travelling News…

    H ΣΕΕΔΔΕ αναφέρει πως οι προτεινόμενες από την TUI τιμές συμβολαίων για το 2011 δεν ξεπερνούν τα 6 με 8 ευρώ το άτομο και ζητά από τα μέλη της να μην ενδώσουν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.