Αρχική Exhibitions PELLAexpo

PELLAexpo

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα έγιναν τα εγκαίνια της 23ης Γεωργικής & Βιοτεχνικής Έκθεσης Ν. Πέλλας-PELLA expo, στην Κρύα Βρύση, την Τετάρτη, 25/8/2010, στην ανακαινισμένη και με νέο profil έκθεση.
Και ο Δήμαρχος και ο Νομάρχης αναφέρθηκαν κυρίως στην ενσωμάτωση της Κρύας Βρύσης στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Γιαννιτσών, καθώς και στην ακύρωση της Νομαρχίας Πέλλας, πάντα βέβαια με σημείο αναφοράς την συνέχιση ή όχι των θεσμών και παραδόσεων της περιοχής, όπως και η Γεωργική & Βιοτεχνική Έκθεση. Και οι δύο αυτοδιοικητικοί συγκίνησαν τους συμμετέχοντες καθώς έμοιαζε να τους αποχαιρετούν από αυτές τις θέσεις ευθύνης, οι οποίες καταργούνται με την λήξη της θητείας τους. Η PELLAexpo, παρουσίασε μια εντελώς καινούργια αισθητική (στεγασμένος χώρος κλπ) αλλά και νέα προσέγγιση στην διαδικασία συμβολής στην τοπική ανάπτυξη, με κύριο εμπνευστή τον δημοσιογράφο κ. Λ. Αμιτζόγλου.
Στα εγκαίνια διακρίναμε την εκκλησιαστική ηγεσία, τον Νομάρχη Πέλλας κ. Μ.Καραμάνη, τον Δήμαρχο Κρύας Βρύσης κ. Γεώργιο Ναβροζίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ι.Τσώτσο, τον Αστυνομικό Διοικητή Πέλλας, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Η.Θεοδωρίδη, την Πρόεδρο Νομ Συμβουλίου κα Ε. Χρηστάκη, τους Αντινομάρχες κκ Σ.Κεχαγιά & Ν.Δεληκούκη, τον κ. Κ. Γεωργόπουλο (Δημ.Σύμβουλο αδελφοποιημένου Δήμου Γαργαλιάνων), τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Α.Τσαλναφερίδη, τον πρόεδρο ΕΑΣ Γιανντσών κ. Κ.Τσάτσο, πολλούς Νομαρχιακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά δεν εντοπίσαμε επίσημη συμμετοχή-αντιπροσωπεία του νέου Δήμου Γιαννιτσών όπου θα μπορούσε να συνεχιστεί η 24η Γεωργική & Βιοτεχνική Έκθεση. (τηλ 6944474344).

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.