Αρχική Hotels Maris Hotels: “Αιμοδοσία” Μια έμπρακτη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο

Maris Hotels: “Αιμοδοσία” Μια έμπρακτη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο

Εθελοντική Aιμοδοσία 2010 στα MarisΓια μια ακόμα φορά η διοίκηση και το προσωπικό των Maris Hotels ανταποκρίθηκε πλήρως στην καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Maris, η οποία αποτελεί μια έμπρακτη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο . H συμμετοχή, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, υπήρξε καθολική, αποδεικνύοντας τη σημασία που έχει ο θεσμός για όλους όσους ανήκουν στη οικογένεια των Μaris Hotels.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός ξεκίνησε το 1992 όταν η διοίκηση των ξενοδοχείων επεσήμανε την έλλειψη αίματος που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και έκανε έκκληση στο προσωπικό για εθελοντική αιμοδοσία. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά και στην οποία έχουν δικαίωμα αιμοληψίας το προσωπικό των ξενοδοχείων και οι συγγενείς Α΄ βαθμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.