Αρχική legacy Germanwings, πρώτη ανάμεσα σε επτά

Germanwings, πρώτη ανάμεσα σε επτά

Germanwings A319Η Germanwings κατατάσσεται ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία σύμφωνα με την έρευνα Flugatlas. Στην τρέχουσα εκτίμηση της ένωσης Mobil in Deutschland e.V, η Germanwings έλαβε την πρώτη θέση. Η εταιρία αξιολόγησε- κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια- επτά αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους καθώς και τη Lufthansa, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα βαθμολογίας με πόντους.
Η Germanwings συγκέντρωσε 55 πόντους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση. Η Germanwings είχε ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στα κριτήρια τιμών, διάταξης χώρου καθισμάτων, ακρίβειας ωραρίων και προγράμματος τακτικών επιβατών. Επιπλέον, είχε την υψηλότερη βαθμολογία στην λειτουργικότητα των κρατήσεων. Ο δεύτερος νικητής είχε διαφορά 50 πόντων από τη Germanwings και ο τρίτος 43.
Υπήρχαν 14 κατηγορίες όπου οι αεροπορικές εταιρίες μπορούσαν να συγκεντρώσουν πόντους. Για παράδειγμα, ήταν σημαντικό για την αποτίμηση να υπολογιστεί η πραγματική τελική τιμή του ναύλου (συμπεριλαμβανομένων φόρων, τελών, χρεώσεων και μιας αποσκευής) καθώς και να υπήρχαν τυχόν εκπτώσεις για παιδιά που ταξιδεύουν. Επιπλέον, η ηλικία του στόλου αεροσκαφών, η τακτικότητα και τα προγράμματα επιβράβευσης ελέγχθηκαν και εκτιμήθηκαν. Σε όλες τις κατηγορίες, οι αεροπορικές εταιρίες μπορούσαν να λάβουν το ανώτερο των 4 βαθμών. Εξαίρεση αποτελούσε η κατηγορία «ναύλος στη δοκιμαστική κράτηση», όπου οι αεροπορικές εταιρίες μπορούσαν να φτάσουν τη βαθμολογία τέσσερις φορές.
Οι διοργανωτές της αξιολόγησης δήλωσαν τα εξής: «Όσο για τα επιπλέον κόστη, είναι σημαντικό να μελετάμε πολύ προσεκτικά, καθώς τις περισσότερες φορές η δημοσιευμένη τιμή είναι στην πραγματικότητα διαφορετική. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι επιθυμητή μεγαλύτερη διαφάνεια, όπως απαιτείται από ένα κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ύπαρξη δικαιοσύνης και διαφάνειας μας καταδεικνύει το νικητή– Germanwings.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.