Αρχική legacy European College for Tourism Studies

European College for Tourism Studies

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της διευθυνσης του European College for Tourism Studies που λειτουργεί στην Κέρκυρα.

“To European College for Tourism Studies (Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης) είναι το μοναδικό Κολλέγιο Τουριστικής Εκπαίδευσης που έλαβε άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας ως αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός οργανισμός στον τομέα των Τουριστικών Σπουδών, για όλη την Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας του Κολλεγίου να διατηρήσει υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων διεθνών προδιαγραφών.
Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του Κολλεγίου κατέχουν διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες Τουριστικές Επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”
Το Κολλέγιο ξεκίνησε την λειτουργία του ως Centre International de Glion Greece και σήμερα συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Σικάγο-Roosevelt (USA) το Manchester College (U.K) και διατηρεί στενή ακαδημαϊκή σχέση με το Glion Institute of Higher Education και το Swiss Education Academy(CH). Ελέγχεται δε για την ποιότητα των προσφερόμενων προγραμμάτων του εκτός από το Υπουργείο Παιδείας και από το NOCN φορέα πιστοποίησης και ελέγχου δημόσιων φορέων εκπαίδευσης στη Μεγάλη Βρετανία.
Τηλ.: 210 9249080, 26610 48620  www.ects.edu.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.