Αρχική Airlines News Etihad, “All Economy” από τον Οκτώβριο

Etihad, “All Economy” από τον Οκτώβριο

Etihad Airways LogoΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με έδρα το Άμπου Ντάμπι, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, πρόκειται να παρουσιάσει τον Οκτώβριο του 2010 το πρώτο της αεροσκάφος που θα έχει μόνο οικονομικές θέσεις (“all economy”). Δύο αεροσκάφη Airbus A320 θα τροποποιηθούν ώστε να διαθέτουν 162 οικονομικές θέσεις, αυξάνοντας κατά 42 θέσεις την μέχρι τώρα χωρητικότητα της οικονομικής καμπίνας.
Αυτός ο τύπος αεροσκάφους πρόκειται να εξυπηρετεί μικρών αποστάσεων προορισμούς της Etihad, στους οποίους υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την οικονομική θέση και χαμηλή ζήτηση για την διακεκριμένη θέση. Αρχικά, αυτοί οι προορισμοί θα είναι η Αλεξάνδρεια, η Καλκούτα, το Κολόμπο, η Δαμασκός, η Ντόχα και το Τριβάντρουμ.
Υπάρχουν σχέδια για επέκταση του στόλου των αεροσκαφών οικονομικών θέσεων σε 10 Airbus Α320, τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στην αεροπορική εταιρεία να ξεκινήσει να εξυπηρετεί τους ήδη υπάρχοντες αλλά και νέους μικρών αποστάσεων προορισμούς στους οποίους παρατηρείται χαμηλή ζήτηση της διακεκριμένης θέσης.
Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airway, δήλωσε: “Η Etihad αναπτύχθηκε με εξαιρετικούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξίμιση ετών. Χτίσαμε ένα ισχυρό όνομα και μια ισχυρή επιχείρηση και είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που εξυπηρετούμε τις διάφορες αγορές και τα τμήματά τους.
“Το αεροσκάφος με οικονομικές θέσεις μόνο, θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε πιο ανταγωνιστικά προϊόντα σε σημαντικές αγορές στην Ασία, στη Μέση Ανατολή, στη Β.Αφρική και στην Ινδία, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρηθούν οι υψηλές προδιαγραφές των προσφερόμενων υπηρεσιών για τις οποίες έχουμε γίνει γνωστοί”.
Οι πελάτες που ταξιδεύουν με το νέο τύπο αεροσκάφους οικονομικών θέσεων θα απολαμβάνουν τις ίδιες παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται στον υπάρχοντα στόλο μας, όπως οθόνες ψυχαγωγίας στις θέσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης και ζεστά και κρύα γεύματα και ποτά. Κάθε θέση έχει φάρδος 82 εκατοστά.
Η Etihad διαθέτει στον στόλο της αυτή τη στιγμή 15 αεροσκάφη Α320 και 35 αεροσκάφη έχουν δοθεί ήδη ως παραγγελία στην Airbus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.