Αρχική legacy Η Cruisexperts Hellas πρωτοπόροι σε κρουαζιέρες και με ποταμόπλοια

Η Cruisexperts Hellas πρωτοπόροι σε κρουαζιέρες και με ποταμόπλοια

Cruisexperts Hellas  LUFTNER CRUISES  ποταμόπλοια AMADEUS CLASSΗ Cruisexperts Hellas από τον Ιούνιο είναι επιλεγμένος συνεργάτης της Αυστριακής εταιρίας LUFTNER CRUISES με τα 5* πρωτοποριακά ποταμόπλοια AMADEUS CLASS για την ελληνική αγορά.

Οι κρουαζιέρες με ποταμόπλοια συγκαταλέγονται στους πιο όμορφους, άνετους και ευχάριστους τρόπους ταξιδιού. Από τη ξαπλώστρα σας στο κατάστρωμα του ποταμόπλοιου θαυμάστε την Ευρώπη, τα διαφορετικά τοπία στις όχθες των ποταμών, ιστορικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και μεγαλουπόλεις … σαν να καθόσασταν στο δικό σας θεωρείο στην όπερα.

Ο στόλος της Luftner Cruises και τα μοναδικά ποταμόπλοια Amadeus Class, προσφέρουν στους επιβάτες τους, όλες τις ανέσεις που θα περίμεναν από ένα πλωτό 5* ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελάτε να ανακαλύψουμε τους πιο αγαπημένους και σημαντικούς υδάτινους δρόμους στην Ολλανδία και στο Βέλγιο, στον ποταμό Μάιν και στον Δούναβη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 210 3259900, Φαξ: 2103259999, Email: info@cruisexperts.gr & website: www.cruisepxerts.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.