Αρχική Airlines News Aegean Airlines-Continental πτήσεις με κοινό κωδικό.

Aegean Airlines-Continental πτήσεις με κοινό κωδικό.

Continental Airlines Star Alliance Aegean Airlines

Οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance, Continental Airlines και Aegean Airlines ανακοίνωσαν την έναρξη πτήσεων κοινού κωδικού σε πτήσεις της Continental από τη Νέα Υόρκη (Newark Liberty International Airport) στην Αθήνα, καθώς και σε επιλεγμένες πτήσεις της Aegean στην Ελλάδα και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Από τις 23 Αυγούστου 2010, η Continental Airlines θα βάλει τον κωδικό της (CO) σε επιλεγμένες πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και έξι δημοφιλών ταξιδιωτικών ελληνικών προορισμών (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη και Χανιά) καθώς επίσης και στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας. Σε επόμενο στάδιο, η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου (LHR), Αθήνας-Μονάχου (MUC) και Αθήνας-Φρανκφούρτης (FRA). Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Παρισιού (CDG) και Αθήνας-Ρώμης (FCO)
Την ίδια στιγμή (από 23 Αυγούστου 2010), η Aegean Airlines θα βάλει τον κωδικό της (Α3) στις πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης (Newark) και Αθηνών. Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης, η Aegean Airlines θα βάλει τον κωδικό της και σε πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης-Παρισιού (CDG) και Νέας Υόρκης-Ρώμης (FCO)
Η Aegean Airlines συνεχίζει την επέκταση της στρατηγικής πτήσεων κοινού κωδικού ανά τον κόσμο. Χάρη στην καινούρια μας συνεργασία με την Continental Airlines, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε στο ελληνικό επιβατικό κοινό μια εξαιρετικά αξιόπιστη ταξιδιωτική επιλογή με προορισμό τη Νέα Υόρκη» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης. «Αυτό αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα των πλεονεκτημάτων συνεργασίας που προσφέρει στους επιβάτες μας η πρόσφατη ένταξη της εταιρείας μας στο δίκτυο της Star Alliance».
«Η Continental Airlines είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με την Aegean», τόνισε ο κ. Jim Compton, αντιπρόεδρος και επικεφαλής marketing της Continental. «Η συμφωνία μας με την Aegean θα προσφέρει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες την δυνατότητα πρόσβασης, μέσω της Αθήνας, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς διακοπών, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τις επιλογές του Έλληνα ταξιδιώτη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Από τη στιγμή που και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέλη της Star Alliance, τόσο τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Continental (OnePass) όσο και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Aegean (Miles & bonus), θα έχουν τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης μιλίων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου των δύο εταιρειών. Οι ταξιδιώτες της Continental Business First και οι κάτοχοι των OnePass Star Alliance Gold και Presidents Club, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα lounges της Aegean από το σημείο αναχώρησης της πτήσης, ενώ οι ταξιδιώτες της  Business Class της Aegean και οι κάτοχοι της Miles & Bonus Star Alliance Gold, θα έχουν αντιστοίχως τη δυνατότητα πρόσβασης στα lounges της Continental Airlines ανά τον κόσμο.
Η Continental Airlines εξυπηρετεί την Αθήνα από το 2007. Οι πτήσεις της από τη Νέα Υόρκη (Newark) πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 767-400ER με συνολικό αριθμό 235 θέσεων, 35 εκ των οποίων στη βραβευμένη BusinessFirst και 200 στην οικονομική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.