Αρχική legacy Στη Σάμο ο Υφυπ. Ν. Σηφουνάκης

Στη Σάμο ο Υφυπ. Ν. Σηφουνάκης

Από το γραφείο του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώθηκε πως ο Υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης θα βρίσκεται στην Σάμο το διήμερο Πέμπτης 5 και Παρασκευής 6 Αυγούστου, προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 186η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης (1824), που σηματοδότησε ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου από τον ελληνικό στόλο. Η επέτειος έχει ταυτισθεί με τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου.

Μετά την άφιξή του στη Σάμο, ο Υφυπουργός θα μεταβεί άμεσα στο χώρο της πυρκαγιάς και θα ενημερωθεί πληρέστερα για το εύρος και τις συνέπειες της καταστροφής, που έπληξε αυτές τις ημέρες το νησί.

Ο κ. Σηφουνάκης μεταφέρει στον Σαμιακό Λαό μήνυμα συμπαράστασης του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου προς τους πληγέντες, αλλά και την βούληση της Κυβέρνησης να συνεισφέρει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του φυσικού πλούτου του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.