Home legacy Κακοποιήσεις ζώων

Κακοποιήσεις ζώων

Αγαπητή Λένα, Σπύρο και όποιος άλλος παραλάβει το e-mail

Μιά που ασχολούμαι με την φροντίδα των αδέσποτων ζώων και έχουμε κατασκευάσει στην Αίγινα ένα καταφύγιο εγκαταλειμένων ζώων με καθαρά ιδιωτικούς πόρους, καμία κρατική επιχορήγηση και εμείς όπως και πολλά άλλα φιλοζωϊκά Σωματεία υποκαθιστούμε το έργο της Πολιτείας θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα θέμα που ίσως έχει υποπέσει και στην αντίληψή σας, μιας και το internet αλλά και facebook είναι γεμάτο όχι μόνο από καταγγελίες κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα αλλά και έντονες διαμαρτυρίες να μην επισκέπτονται οι ξένοι την χώρα μας λόγω της κακοποίσης των ζώων που περιλαμβάνει κρεμάσματα ζώων από δέντρα, πέταγμα σε ξεροπήγαδα, πυροβολισμούς και το λιγότερο που μπορεί να συμβεί φόλες. Διαθέσετε μερικά λεπτά και διαβάστε την παρακάτω ιστοσελίδα, μια από τις πολλές.

www.tirolertierengel.com/infosAusGriechenland.htm

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να θίξει η εφημερίδα σας σχετικά με τον τουρισμό. Οι ξένοι στο τέλος κάθε καλοκαιριού στέλνουν χιλιάδες mails στις διάφορες αρχές οι οποίες και φυσικά δεν απαντούν και σφυρίζουν αδιάφορα.
Όταν ήταν ο Σπηλιωτόπουλος Υπουργός Τουρισμού διέθεταν αυτό το έντυπο που επισυνάπτω δεν ξέρω όμως αν πλέον ισχύει, αν ξέρετε εσείς κάτι σχετικο ενημερώστε με παρακαλώ.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή και πληροφορίες στη διάθεσή σας.
Την εφημερίδα σας την διαβάζω και ενημερώνω και τον Πέτρο σχετικά. Μπράβο σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Βιβή

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.