Αρχική legacy Θεατρική παράσταση Δράκος από Πορσελάνη

Θεατρική παράσταση Δράκος από Πορσελάνη

Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου: «Δράκος από πορσελάνη» από το Αθμόνιο Θέατρο
Το θεατρικό έργο «Δράκος από πορσελάνη» παρουσίασε χθες το Αθμόνιο Θέατρο της Αταλάντης Κλαπάκη, στο θέατρο του Αμαλίειου, στο πλαίσιο των Καλοκαιρινών Βραδιών Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Στο έργο-που ακροβατεί μεταξύ αλήθειας και φαντασίας-ξεδιπλώνονται οι αγωνίες της ανθρώπινης ύπαρξης. Μια γυναίκα αποφασίζει να παίξει με τους όρους των ανδρών για να κερδίσει το δικαίωμα της για ζωή και να διασώσει ό,τι της έχει απομείνει. Την διασκευή του έργου και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Αταλάντη Κλαπάκη, σκηνικά και κοστούμια η Μπέττη Λυρίτη και την επιλογή μουσικής ο Γιώρογς Σίνος. Έπαιξαν, εκτός από την Αταλάντη Κλαπάκη και τον Θεόφιλο Βανδώρο στους κεντρικούς ρόλους, οι Τζένη Σταφανάκου, Άκης Μαράς, Γ. Τερζάκης, Α. Χάφεζ, Μ. Λυρίτη, Ε. σιδέρη, Ελ. Σιδέρη, Κ. Άρα, Β. Δημητριάδης, Μ. Τσιχλή, Σ. Πετρίδης, Ιάσων Πολυβός, Αριάνδη Ζυγομάλα.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας και η Πρόεδρος της Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου κ. Γ. Μοστρού.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν ως και την Κυριακή 8 Αυγούστου. Ώρα έναρξης 21:15. Είσοδος ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.