Αρχική Airlines News Εξερευνήστε την Βραζιλία με το νέο Star Alliance Airpass

Εξερευνήστε την Βραζιλία με το νέο Star Alliance Airpass

star allianceΤο Star Alliance Brazil Airpass καλύπτει 45 εσωτερικούς προορισμούς της TAM στην Βραζιλία
Η Star Alliance προσφέρει τώρα 14 διαφορετικά πακέτα ναύλων
Εκτός από μεγαλύτερη χώρα της Νότιας Αμερικής, η Βραζιλία είναι μάλλον και μία από τις πιο μαγευτικές. Η χώρα προσφέρει ευρύ φάσμα επιλογών ικανοποιώντας και τους πιο ξεχωριστούς και απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τώρα με το Star Alliance Brazil Airpass, μπορείτε να εξερευνήσετε καλύτερα και ευκολότερα τους συναρπαστικούς προορισμούς και τις ομορφιές της Βραζιλίας.
Το Brazil Airpass σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε όλο το εσωτερικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας TAM  που εξυπηρετεί πάνω από 45 προορισμούς.
Επιλέξτε μόνοι σας τη διαδρομή σας υπό την προϋπόθεση ότι περιλαμβάνει 4-9 κουπόνια πτήσης. Μολονότι μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο μια φορά την κάθε πόλη, έχετε το δικαίωμα εσωτερικών ανταποκρίσεων από το ίδιο αεροδρόμιο. Ο ναύλος διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των κουπονιών που διαθέτετε και τη διαθεσιμότητα θέσεων κατά την κράτηση και κυμαίνεται από 133 -212 $ ανά κουπόνι  (δεν περιλαμβάνονται τα τέλη, οι φόροι και οι επίναυλοι).
“Το Star Alliance Brazil Airpass είναι ένα ακόμη παράδειγμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται στους επιβάτες  από μία αεροπορική συμμαχία. Συνεργαζόμενοι με το μέλος μας TAM Airlines, μπορούμε να προσφέρουμε ένα πολύ οικονομικό προϊόν σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα μέλη της Star Alliance προς την Βραζιλία και θέλουν να εξερευνήσουν τα ποικίλα θέλγητρα που προσφέρει  αυτή η μαγευτική χώρα”, δήλωσε ο κ. Christopher Korenke, Αντιπρόεδρος Εμπορικού της Star Alliance.
Το Brazil Airpass πωλείται σε όλους τους μη Βραζιλιάνους υπηκόους με την αγορά ενός διεθνούς εισιτηρίου από οποιονδήποτε αερομεταφορέα μέλος της Star Alliance ή ενός εισιτηρίου Round-the-World της Star Alliance.
Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με το Brazil Airpass, ελέγξτε το σύστημα υπολογισμού ναύλου στον δικτυακό τόπο της Star Alliance:
http://www.staralliance.com/en/fares/regional-fares/brazil-airpass
Αφού ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό, μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα ή καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο οποιουδήποτε αερομεταφορέα μέλους της Star Alliance. Επίσης, μπορείτε να στείλετε απευθείας το δρομολόγιο που έχετε επιλέξει σε έναν αερομεταφορέα μέλος της Star Alliance για την κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων.
Το νέο προϊόν Brazil Airpass είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης ένταξης του Bραζιλιάνικου αερομεταφορέα TAM, χάριν στην οποία η Star Alliance ενίσχυσε την παρουσία της στη Νότια Αμερική. Άλλα μέλη της Star Alliance που διαθέτουν πτήσεις προς την Βραζιλία είναι η Air Canada, Air China, Continental Airlines, Lufthansa, South African Airways, SWISS, TAP, Turkish Airlines, United και η US Airways.
Με το Brazil Airpass, η Star Alliance προσφέρει τώρα 14 διαφορετικά πακέτα ναύλων που περιλαμβάνουν τον δημοφιλή ναύλο Round-the-World, κυκλικούς ναύλους και περιφερειακά airpass.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.