Αρχική legacy Εκπτωτικά κουπόνια στους επιβάτες της προσφέρει η Olympic Air

Εκπτωτικά κουπόνια στους επιβάτες της προσφέρει η Olympic Air

Olympic AirΕκπτωτικά κουπόνια στους επιβάτες του εσωτερικού δικτύου της προσφέρει η Olympic Air για υπηρεσίες στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων  λειτουργίας του. Η παροχή των κουπονιών θα γίνεται στις πτήσεις εσωτερικού από 23/8 μέχρι και 29/8 και η προσφορά θα ισχύει μέχρι και 31/10/2010.
Ειδικότερα  προσφέρεται έκπτωση 20% στις γυναίκες εκείνες που θα επιθυμούσαν να κάνουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2010, ΠΑΠ ΤΕΣΤ, εργαστηριακές εξετάσεις και μέτρηση οστικής μάζας.
Επίσης με τα ίδια εκπτωτικά κουπόνια προσφέρεται δωρεάν η πρώτη επίσκεψη στο τμήμα αποτρίχωσης Laser του ΛΗΤΩ.
O Όμιλος ΥΓΕΙΑ είναι o επενδυτικός βραχίονας της MIG (Marfin Investment Group) στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και ο πλέον εξελισσόμενος Όμιλος στον τομέα της Ιδιωτικής Υγείας στην Ελλάδα. Εχει παρουσία σε 4 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, με 10 ιδιωτικά νοσοκομεία σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία και Κύπρο, απασχολώντας περίπου 5000 εργαζόμενους και περισσότερους από 4.000 συνεργάτες ιατρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.