Αρχική legacy Έντυπα στην γλώσσα τους ζητούν οι Κινέζοι Tour Operators από την Ελλάδα

Έντυπα στην γλώσσα τους ζητούν οι Κινέζοι Tour Operators από την Ελλάδα

O Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Γεώργιος Πουσσαίος στην ΚίναΟ Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Γεώργιος Πουσσαίος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Γκουανγκτζού, με επίκεντρο των συνομιλιών του η προώθηση της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κίνας.

Ο κ. Γ. Πουσσαίος συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Γραφείου Τουρισμού της Επαρχίας Γκουανγκντόνγκ  κ. Mei Qijie, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τουρισμού.
Ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Γ. Πουσσαίος κατα την διάρκεια του ταξιδιού του στην ΚίναΕπίσης ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού στο πλαίσιο των επαφών του συναντήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος με Γενικούς Διευθυντές Τουριστικών Γραφείων, τα οποία διοργανώνουν εκδρομές στην Ελλάδα. Κατά τη συνάντηση ο κ. Γ. Πουσσαίος ενημέρωσε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις δυνατότητες διακοπών στη χώρα μας 52 εβδομάδες το χρόνο. Από τους εκπροσώπους των πρακτορείων επισημάνθηκε η ανάγκη ενημέρωσης για περισσότερους τουριστικούς προορισμούς πέρα των ήδη γνωστών και ζητήθηκε να εκτυπωθούν και κυκλοφορήσουν έντυπα στα κινέζικα με χρήσιμες πληροφορίες για τους κινέζους τουρίστες.
Ο κ. Γ. Πουσσαίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Γκουανγκτζού, συναντήθηκε επίσης με τον διευθυντή του γραφείου τουρισμού του Δήμου της πόλης κ. Zhu Li και επισκέφτηκε την έκθεση βιβλίου Nanguo Book Fair , στην οποία από ελληνικής πλευράς μετείχε ο κ. Ευγένιος Τριβιζάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.