Home legacy Επίσκεψη Υφ. Πολιτισμού-Τουρισμού στην Χαλκιδική

Επίσκεψη Υφ. Πολιτισμού-Τουρισμού στην Χαλκιδική

Ο υφυπουργός Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Γ. ΝικητιάδηςΟ  υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης θα επισκεφτεί σήμερα τον Νομό Χαλκιδικής στο πλαίσιο των συναντήσεων  που πραγματοποιεί με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου και της τοπικής αλλά και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης για θέματα που αφορούν στον τουρισμό.
Ο υφυπουργός αύριο το πρωί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με παράγοντες του Νομού και θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη στην νομαρχία με τους τοπικούς φορείς όλων των επαγγελματικών τάξεων που σχετίζονται με τον τουρισμό(ξενοδόχοι, ενοικιαζόμενα, εστίαση και αναψυχή).
Σκοπός της σύσκεψης είναι να αξιολογηθούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της τουριστικής κίνησης και να τεθούν οι βάσεις ή να αποφασιστούν ενέργειες και δράσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού και θα αφορούν την ερχόμενη τουριστική περίοδο.
Στη  συνέχεια ο κ. Νικητιάδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην τοπική αγορά.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.